«Ζητάτε να σας πω…»

Ρομαντική εποχή, Beatles και… μικρόφωνα στο Λιτρίβι Ηλιούπολης

30s

Την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 18:00-21:00 θα ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο για μια παρουσίαση της χρυσής ρομαντικής εποχής των δεκαετιών ’30-’50. Η μουσική, οι τέχνες, αλλά και η ιστορία της εποχής ζωντανεύουν με ήχους και εικόνες, που θα μας θυμίσουν την εποχή των παππούδων μας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και τη σημερινή παγκόσμια ύφεση.

Διπλό σεμινάριο μικροφωνική και ιστορία Beatles

Το Σάββατο 22 Μαρτίου, την ίδια ώρα, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου το διπλό σεμινάριο Μικροφωνικής και Ιστορίας των Beatles.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι προάγγελοι συναυλιών που θα δώσουν οι μαθητές της καθηγήτριας σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου Αθηνών, αλλά και του Λιτριβιού, Λαρίσας Ιασωνίδου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο 2298022378 και στο stopaliolitrivi@gmail.com.

Advertisements

About Litrivi

Η "Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι", για τους φίλους απλά Λιτρίβι, είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με δράση σε όλη την επικράτεια, που σκοπό έχει να αγκαλιάσει κάθε ειλικρινή και ουσιαστική έκφανση της τέχνης και του πολιτισμού. Ειδικότερα, σκοπός του Λιτριβιού είναι "η παραγωγή προϊόντων και η παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών της συλλογικότητας (πολιτισμός, εκπαίδευση, περιβάλλον, οικολογία κ.ά.) που προάγουν το τοπικό και συλλογικό συμφέρον, την προώθηση της απασχόλησης, την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενδυνάμωση της τοπικής ή περιφερειακής ανάπτυξης". Το Λιτρίβι φιλοξενεί ανθρώπους, ιδέες και δράσεις. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και εργαστήρια με αντικείμενο τη θεωρία και την πράξη της τέχνης. "Art in the Old Olive Press", simply Litrivi for our friends, is a non for profit Social Cooperative, with activities everywhere in Greece. It aims to embrace every sincere and substantial facet of art and culture. In particular, Litrivi's objective is "the production of products and the provision of services for the fulfilment of the needs of collectivity (culture, education, environment, ecology etc) that promote the local and collective interest, the promotion of employment, the enforcement of social cohesion and the empowerment of the local or regional development."

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: